Scheidsrechter

D.Schaper

Accommodatie

Onbekend

De eerste officiële wedstrijd ooit tegen een Zeeuwse tegenstander is voor HSC'21 niet goed afgelopen. Debutant GOES was sterker en won verdiend op het Scholtenhagen met 3-1.

Jeffrey Brammer had al enkele keren goed ingegrepen toen GOES via De Vlieger het overwicht toch in de score uitdrukte. Kort daarop werd het zelfs 0-2 door Steve Schalkwijk. HSC'21, dat tot dat moment één keer gevaar kon stichting via Stef Ottink maakte voor rust toch nog de aansluitingstreffer. Stef Ottink kon intikken, nadat doelman Meulmeester een voorzet van Boelema maar half kon verwerken.

Een scherper HSC'21 ging na rust op zoek naar de gelijkmaker, maar moest daarbij ook voortdurend op de hoede zijn voor de sterke Zeeuwse aanvallers.  Freek Grondman was nog het dichtst bij de gelijkmaker. HIj kopte op de lat, waarna Job Derksen in de rebound de bal niet goed raakte.  Een kwartier voor tijd was het toch beslist, toen Ruben Besuyen de derde maakte voor GOES.

Opstelling HSC'21: Brammer, Boelema, Grondman, Derksen, Engberink, Screever, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Van der Weide (70. Martijn Veldhuis), Witbreuk, Ottink.