Scheidsrechter

L.Cairo

Accommodatie

Onbekend

Sneller dan voor mogelijk werd gehouden keerde Cenk Uguz afgelopen zondag na 17 maanden herstellen en revalideren terug in de hoofdmacht, mede door de nodige blessures. De rentree was compleet geweest met een mooie uitslag, maar dat zat er tegen OSS'20 niet in. De bezoekers keerden met een 2-1 zege huiswaarts.

Tegen Quick en EVV pakte HSC'21 eerder dit seizoen op de valreep nog een driepunter, zondag viel het kwartje de andere kant op. HSC'21 wist de bal niet goed te verwerken waardoor Bram Eltink de 1-2 binnen kon schuiven. Dat was jammer, omdat een gelijkspel de juiste uitslag was geweest voor deze wedstrijd.

Het was geen goede wedstrijd op het Scholtenhagen. Het spel van HSC'21 was stroef en moeizaam. Na een eerste helft zonder doelpunten opende Tony de Groot na een klein uur spelen de score voor de bezoekers. Nadat OSS'20 nog een kans kreeg herstelde HSC'21 zich en kwam het een kwartier voor tijd langszij via Wessel Witbreuk. Een puntje voor beide ploegen leek daarna een prima uitslag, totdat Bram Eltink in de slotfase zijn ploeg toch nog naar de overwinning schoot. Cenk Uguz was toen al naar de kant vertrokken. Hij hield het 84 minuten vol, om daarna gewisseld te worden voor zijn broer Caglar.

Opstelling: Brammer, Boelema, Grondman, Derksen, Engberink, Cenk Uguz (84. Caglar Uguz), Schutte (64. Martijn Veldhuis), Bas ter Hogt, Van der Weide (64. Ottink), Postma, Witbreuk.  Man of the Match: Job Derksen. Toeschouwers: 400