Tweede maatje te klein voor Twenthe 3 - HSC'21

Tweede maatje te klein voor Twenthe 3

HSC '21 2 (zon)

0 - 4

v.v. Twenthe 3 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

19 maart 2023 11:15

Scheidsrechter

P Heemink

Accommodatie

Sportpark Groot Scholtenhagen

Het tweede elftal ging afgelopen zondag andermaal fors onderuit. Na de 1-6- tegen Sp. Neede 3 en de 6-0 tegen FC Eibergen 3 was nu vv Twenthe 3 met 0-4 duidelijk een maatje te groot. Het tweede heeft nu een weekje rust ter bezinning op de derby tegen BonBoys 3 op derby Sunday op 2 april a.s.

 

Onder een heerlijk voorjaarszonnetje ontspon zich zondagmorgen al snel een duidelijk beeld. De gasten waren sterker, comfortabel aan de bal en het tweede, of het nu wilde of niet, moest terug. Wachtend op de kansjes in de omschakeling. Die waren er wel een paar keer. Uit een voorzet van Martijn Noordink wist René Aellerinck de keeper met een kopbal tot een redding te dwingen. Na hands van de doelman net buiten de 16 smoorde de vrije trap van Daniel Timmer in de muur. De gasten hadden toen al de leiding genomen. Een mooie aanval werd prachtig in de bovenhoek afgerond, onhoudbaar voor Kay Keereweer: 0-1. Met die naam is dan ook direct de uitblinker aan de zijde van de thuisploeg genoemd. Met diverse reddingen was hij er mede debet aan dat de score bij de pauze nog steeds 0-1 was. De gasten hadden het vizier duidelijk niet op scherp staan en zo bleef het tweede in de wedstrijd.

 

Na de hervatting was het devies hetzelfde. Gokken op die kansjes die er toch zullen komen. Helaas viel al snel de 0-2 en was de angel uit de wedstrijd. Toen op het uur ook de 0-3 werd gescoord was de wedstrijd beslist. Het tweede probeerde het wel, slaagde er echter niet in de eretreffer te scoren. Omdat de gasten nog wel een keer het net vonden finishten beide ploegen op 0-4.

HSC’21 2 – vv Twenthe 3    0-4 (0-3)

 

Opstelling: Kay Keereweer, Niels Schoemaker ,Donny Lefers, Roy Winkelhuis, Patrick Heemink, Remon Masselink, Rick Steenbergen, Christian Leferink, Daniel Timmer, René Aellerinck en Lars Noordink

Wissels: Matthijs Dijkhuis en Martijn Noordink

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!