16 september 2018 10:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling HSC '21 3 (zon)

Na de nederlaag van vorige week was de kans dat HSC3 de volgende ronde van de beker nog kon halen vrijwel nihil. De wedstrijd tegen SC Overdinkel 2 was dan ook niet meer dan een opwarmer voor de competitie die volgende week van start gaat. Het 3e is er wel klaar voor, want het werd 0-10.

Het 3e kreeg versterking van 4 spelers uit het 2e vandaag.  Bovendien verving Tim ter Huurne van JO19-2 in de goal Tim Horstink. HSC3 ging goed van start. Remon, die vandaag in de spits stond, prikte binnen 3 minuten de 0-1 binnen. Daarna waren er kansen om de score uit te breiden, maar hier werd geen gebruik van gemaakt. Na een fout in de opbouw kreeg SC Overdinkel een grote kans om gelijk te maken, maar Tim redde uitstekend. Daarna prikte Remon zijn tweede erin en dus ging HSC3 tevreden aan de thee.

Na rust verving Daniel Timmer Remon en ook hij scoorde binnen 3 minuten. Uit een counter maakte hij 0-3. Voorafgaand daaraan misten de gastheren wel een grote kans op de aansluitingstreffer. Even daarna kreeg HSC3 een penalty ondanks dat de overtreding buiten het strafschopgebied werd gemaakt. Daniel tekende voor zijn tweede. SC Overdinkel richtte haar frustraties vanaf dat moment op de scheidsrechter en de benen van de HSC-spelers. Van enige organisatie en verdedigende discipline was echter geen sprake meer en dus liep HSC3 uit naar uiteindelijk zelf 0-10. Koen Horstink maakte er eerst twee, waarna Martijn van Beek, Nick Spoolder en Lars ter Avest de stand op 0-9 brachten. Daniel Timmer maakte op het laatste zijn derde, wederom vanaf de stip.

Volgende week start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Bentelo 2.