Datum

13 januari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

HSC'21 is het jaar 2019 belabberd begonnen. Bij de beloften van Volendam leed HSC'21 een even kansloze als dikke nederlaag: 5-0.

Omdat ook de hoofdmacht van Volendam zondagmiddag speelde was de thuisclub zlfs nog jonger dan gebruikelijk. Dat leek kansen te bieden voor HSC'21, maar behlave een goede openingsfase zat de ploeg geen moment in de wedstrijd. Toen Murkin na vijf minuten de score opende liep HSC'21 al achter de feiten aan.  Tot de rust ging de wedstrijd daarna wel redelijk gelijk op, maar de betere kansen waren ook in die fase voor Volendam.

Nadat Volendam rond het uur twee keer kort achter elkaar scoorde, was het verzet van HSC'21 helemaal gebroken. Het speelde niet meer als een team en liep steeds verder achter de feiten aan. Het moest nog twee treffers incasseren in de slotfase en ging daardoor met een fikse kater terug de bus in naar Haaksbergen.

Opstelling: Brammer, Boelema, Grondman, Cagl;ar Uguz, Engberink, Babuloglu, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Van der Weide (78. Hanna), Witbreuk, Ottink (78. Postma)