10 september 2017 10:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Vanwege het E-toernooi week HSC3 vandaag uit naar Enschede voor de wedstrijd tegen Victoria'28 3. De tegenstander bleek een ploeg op leeftijd, maar wel met louter goede voetballers. Toch was HSC 3 de dominante ploeg, want het was in staat een hoger tempo te spelen dan de tegenstander. Net als vorige week bleven de kansen niet uit, maar ook nu werden ze niet benut. En deze keer kreeg HSC3 het deksel op de neus, want bij de eerste poging van Victoria'28 was het direct raak. Even later leidde de 2e counter van de Enschedeërs tot de 0-2. Een strakke voorzet van halverwege de helft werd strak onder de lat binnengekopt; wereldgoal.

Het spelbeeld en de kansenverhouding gaf HSC3 het geloof dat de wedstrijd nog niet over was, maar net na rust volgde een kopie van de 2e goal en werd het wel heel moeilijk. De moed werd niet opgegeven en via Mark Oskam wist HSC3 eindelijk te scoren. HSC3 bleef drukken, maar Akif en Mark wisten vrij voor de keeper niet te scoren. Met wat geluk viel toch de 2-3. Een  schot van Koen werd van aangeraakt, waardoor de keeper kansloos was. Vlak voor tijd leek HSC3 nog gelijk te komen, maar Cristian leferink nam de bal vrij voor de keeper niet goed aan en vlak daarna schoot Akif uit de draai over.

Hierdoor bleef HSC3 met lege handen achter, maar het had zomaar anders kunnen aflopen. Het creerde genoeg kansen en kreeg 2 wereldgoals tegen. Door deze uitslag lijkt Vinctoria'28 wel zeker van de groepswinst en daarmee lijkt het bekeravontuur van HSC3 in de groepsfase te stranden.