R.Huiskamp

Accommodatie

Onbekend

Opstelling HSC '21 3 (zon)

Na het uitstekende optreden van een week eerder ging het 3e zondag vol vertrouwen op bezoek bij FC Winterswijk 3. De ploeg gaf echter geen moment thuis en werd volkomen verdiend met een 4-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

FC Winterswijk 3 bleek een goede ploeg te hebben, maar HSC3 kon het vooral zichzelf verwijten dat het in de eerste helft volledig van de mat werd gespeeld. Geen duel werd gewonnen, passes kwamen niet aan of aannames waren onder maat. Dat de thuisploeg het 3e daarbij ook met een tactisch vraagstuk opzadelde maakte het niet gemakkelijker. Na 15 minuten zag trainer Wouter Vaanhold zich genoodzaakt zijn formatie aan te passen en op het middenveld man tegen man te gaan spelen om het zo voor zijn spelers eenvoudiger te maken. De meeste schade was toen echter al aangericht. Na 3 minuten lag de bal immers al in het netje toen FC Winterswijk over de linkerflank doorbrak en de bal in lange hoek binnenschoot. Na 13 minuten werd het uit een corner 2-0. Standaardsituaties zouden ook in de rest van de wedstrijd een plaag blijven voor HSC3. Het 3e was zelf uit een corner ook gevaarlijk, maar de inzet werd van de lijn gehaald door een verdediger. Het was ook teveel geweest, want FC Winterswijk had voor rust de score verder moeten opvoeren.

Na rust tapte HSC3 uit een ander vaatje. Duels werden eindelijk ook eens gewonnen, waardoor meer kansen voor de gastheren uitbleven. Aan de bal was het echter nog immer kommer en kwel. Na 65 minuten viel toch de 3-0. Een simpele lange bal over de verdediging zorgde ervoor dat een aanvaller vrij voor Tim Horstink kon inschieten. Vlak voor tijd redde HSC3 de eer. Een goede voorzet van Daniel Timmer kon door Remon Masselink simpel worden binnengekopt. Voor het eindsignaal moest er nog een goal geincasseerd worden. Na een aanval over vele schijven plaatste FC Winterswijk een kers op hun taart; 4-1.

Koplopers Bentelo en Bon Boys verloren dit weekend ook en dus kan geconcludeerd worden dat HSC3 de kans liet liggen bij de kop aan te sluiten. In plaats daarvan zag het meerdere ploegen aansluiten in de subtop die nu uit een ploeg of 6 bestaat. Volgende week een herkansing. Dan gaat het 3e op bezoek bij nummer 3 Juventa'12 2.