J.Timmerman

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Het seizoen 2018-19 kwam afgelopen zondag ook voor het 3e ten einde. Helaas een uur te laat, want na een redelijk begin kreeg het daarna maar liefst 4 doelpunten te verwerken.

Tegen Enter speelde het een wedstijd die wel enigszins symbool stond voor het seizoen. Een redelijk goede start, wat minder richting het einde van de eerste helft, vol goede intenties aan de 2e helft beginnen, maar na een vroege tegenvaller een lange zit tot het einde.

Het begin was dus alleraardigst al kwam HSC3 moeilijk tot kansen. Daarvoor was de laatste pass vaak niet goed. UIt een corner was Donny Lefers nog het dichtstbij. Uit de eerste geslaagde aanval wist Enter echter wel te scoren en door een persoonlijk fout werd het vlak voor rust ook nog 0-2.

Na rust begon het 3e nog met goede bedoelingen, maar Enter kreeg direct een aantal kansen op de derde treffer. Die viel nog niet, maar nadat HSC3 een aantal kleine kansjes niet had benut viel dan toch de goal die alle energie bij HSC3 wegnam. Het laatste half uur was om snel te vergeten, waarbij HSC3 zich gelukkig mocht prijzen dat Enter ook niet meer aanzette en het slechts bij 1 treffer hield.

In het eerste seizoen na de promotie eindigt het 3e op de 9e plaats als laatste van de middenmoot, maar ook ver van de onderste plekken. Met wat geluk hier en daar had het ook bovenaan de middenmoot kunnen eindigen, maar het haalde niet vaak genoeg het vereiste niveau om voor de 3e plek mee te kunnen doen. Een plek waar het om zou moeten kunnen strijden. Daarvoor krijgt het volgend seizoen een nieuwe kans.