Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Lastige middag HSC’21

4 maart 2024 12:00

Op de mooie zaterdagmiddag kon HSC’21 de sprong maken naar de vijfde plaats op de ranglijst. Men moest dan wel even winnen van Sparta Nijkerk. De vorige wedstrijd tegen Sparta Nijkerk eindige in een 1-1 waarbij Sparta Nijkerk ternauwernood een nederlaag wist te voorkomen door aan het einde van de wedstrijd de gelijkmaker te maken.

In Haaksbergen begonnen de bezoekers sterk en in de vijfde minuut keek HSC’21 al tegen een achterstand aan. Na dertien minuten voetballen wist HSC’21 de stand weer gelijk te trekken en scoorde Arantis Roep uit een vrije trap na een overtreding op Sten Brand. In de eerste helft kreeg Sparta Nijkerk nog enkele kansen en scoorde ook nog de 1-2. De tweede helft ging het spel in een hoog tempo op en neer en kregen beide ploegen nog kansen. Ook liepen beide ploegen tegen een rode kaart aan na een overtreding op Arantis Roep, de emoties liepen daar even wat hoog op. In plaats van twee keer rood had de scheidsrechter ook kunnen volstaan met twee keer geel. Aan het einde van de wedstrijd kreeg HSC’21 nog de mogelijkheid op de gelijkmaker van een bal die net voorlangs ging en bij een volgende aanval was er licht contact in het strafschopgebied tussen Stef Ottink en de tegenstander. HSC’21 dacht aan een strafschop maar de scheidsrechter dacht daar anders over en floot af.  Na een goede tweede helft bleef HSC’21 met een kater achter en stapte Sparta Nijkerk als winnaar van het veld af.