Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

HSC’21 pakt punt bij Harkemase Boys.

26 februari 2024 16:45

Op de zaterdagmiddag moest HSC’21 uit naar Friesland spelen tegen Harkemase Boys. Dit seizoen speelde HSC’21 al twee keer eerder tegen deze goede ploeg. In de bekerkraker voor de KNVB beker werd diep in de blessuretijd van de verlenging verloren en ook de competitiewedstrijd in Haaksbergen liep voor HSC’21 niet goed af.

In het begin van de wedstrijd kreeg Harkemase Boys enkele goede kansen waarbij de paal en de keeper in de weg stonden. Richting de rust kreeg HSC’21 ook nog enkele kansen waarbij de beste kans nog was voor Cenk Uguz, helaas ging deze bal net over.

De tweede helft kwam HSC’21 goed uit de kleedkamer. Na 53 minuten voetbal scoorde HSC’21 de 0-1. Met een verre ingooi door HSC’21 kwam de bal uiteindelijk bij Cenk Uguz die de razendsnelle Zeki Erkilinc wegstuurde die de bal goed en beheerst in de verre hoek schoot. In de 85e minuut kreeg HSC’21 een vrije trap mee net buiten de zestien meter van de tegenstander. De keeper van Harkemase Boys pakt die uit de hoek en bracht de bal weer snel in het spel. In de daarop volgende aanval scoorde Harkemase Boys de zeker niet onverdiende 1-1. Ook in blessuretijd kreeg de ploeg uit Harkema nog de nodige kansen maar wist HSC’21 toch nog een zwaarbevochten punt mee te nemen naar Haaksbergen.

Aankomende zaterdag om 18:00 uur speelt HSC’21 thuis op het sportpark Groot Scholtenhagen tegen Sparta Nijkerk.