Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Goed herstel HSC’21 tegen Rijnvogels

29 november 2023 9:15

Na de onnodige nederlaag vorige week tegen RKAV Volendam heeft HSC’21 zich goed herpakt.

Tegen Rijnvogels uit Katwijk speelde de ploeg uit Haaksbergen een sterke wedstrijd. Hierdoor staat HSC’21 nog maar drie punten achter op de nummer drie IJsselmeervogels. Al na twee minuten voetbal maakte Arantis Roep de 1-0. Uit een vrije trap scoorde Arantis Roep de 2-0 wat ook de ruststand was. Met name in de 1e helft was HSC’21 heer en meester. De 2e helft probeerde Rijnvogels nog terug te komen en nam wat meer risico maar HSC’21 liet zich niet uit de tent lokken en scoorde uiteindelijk ook de verdiende 3-0 door Yannick de Vries.

Aankomende zaterdag speelt HSC’21 uit tegen Genemuiden, de nummer twee uit de competitie. De voorsprong van Genemuiden is vijf punten maar wellicht kan HSC’21 dat terugbrengen naar twee punten. HSC’21 staat nu op de zesde plaats in de derde divisie waar alles nog dicht bij elkaar staat.