Team-informatie

Maak kennis met voetbal bij HSC’21

Ondanks de vele beperkingen i.v.m. Corona is het voor jeugd tot 18 jaar goed mogelijk om lekker buiten te sporten. Ook bij HSC’21 kan dat en doen wij dat eigenlijk al vanaf het begin van de Corona-uitbraak continu. Kleedkamers en kantine zijn dicht en ouders blijven buiten de poort, maar de kinderen kunnen gewoon blijven trainen en spelen vaak op zaterdag onderlinge wedstrijdjes of toernooitjes. Ook in het nieuwe jaar gaan we hier mee verder. Ben je nog geen lid en wil je eens kijken of voetbal iets is voor jou; kom langs en doe mee!!!

Trainen mini’s / kabouters

Iedere woensdag en/of vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur kunnen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar kennis maken met voetballen bij HSC’21. Op het mooie hoofdveld van HSC’21 leren de jonge kinderen onder begeleiding van ervaren trainers spelenderwijs de eerste kneepjes van het ‘vak’.

Je hoeft nog geen lid te zijn en combineren met bijv. de zwemles is goed mogelijk aangezien je kunt kiezen uit de woensdag of vrijdag training. Beide trainingen volgen kan natuurlijk ook. Kinderen zijn van harte welkom om eens een keer mee te kijken of mee te trainen. Wil je vooraf eerst wat nadere informatie dan kun je altijd trainer Frans Bouwmeesters even bellen (tel: 053-5723085 of  06-44955022)

 

    

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!