Datum

28 januari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

HSC'21 wilde zo graag wat goedmaken tegen UNA, de tegenstander waar het eerder dit seizoen zo schlemielig onderuit ging. In plaats daarvan ging het nog een keer op exact dezelfde wijze onderuit.

Al vier keer dit seizoen pakte UNA de volle buit door een doelpunt in blessuretijd. HSC'21 was daarvan ook al eens het slachtoffer. Het onheil hing dus al in de lucht en kwamn er ook zondag weer uitvallen. Waar HSC'21 met man en macht de 1-1 over de streep probeerde te trekken, sloeg UNA toch weer toe. Dit keer in minuut 94. Het geluk van de koploper? Misschien, maar toch zo vaak als UNA in de slotfase de punten binnensleept, zo vaak heeft HSC'21 het gevoel tekort gedaan te worden. Misschien is het ook gewoon een kwaliteit?

Hoe dan ook, HSC'21 moet ondertussen serieus naar benenden kijken. de staartploegen beginnen zich te roeren en de degradatiezone komt angstvallig diuchtbij. Ook daarom was een goed resultaat tegen de koploper een mooie opsteker geweest. En het zat erin. Na een eerste helft waarin weinig gebeurde voor de doelen, scoorden beide teams kort rust uit een strafschop. Mart van de Gevel zette UNA op voorsprong, Bas ter Hogt zette de partijen weer op gelijke hoogte.

De wedstrijd bleef ook daarna in balans, totdat Jordi van Ek een kwartier voor tijd rood kreeg. Vanaf dat moment ging HSC'21 in de overlevingsstand en die hield het bijna tot het einde vol. Alleen telt bijna niet.

Opstelling HSC'21: Brammer, Caglar Uguz, Grondman, Derksen, Engberink, Van Ek, Nieuwboer, Bas ter Hogt, Visschedijk (90. Martijn Veldhuis), Tom ter Hogt, Spanjaard (46. Fawzi, 76. Schutte). Toeschouwers: 400. Man of the Match: Job Derksen