16 september 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Geluk dwing je af zeggen vooral mensen die het geluk aan hun zijde hebben. Als het inderdaad zo is dat mazzel een verdienste is, verdiende HSC'21 op dat punt zondagmiddag de complimenten. Waar het even niets leek te worden toen EVV kort voor tijd een strafschop kreeg, werd het na een doelpunt in blessuretijd uiteindelijk zelfs alles.

HSC'21 en EVV waren zondagmiddag eigenlijk volledig in de balans en dat gold ook lange tijd voor de stand. De openingstreffer van Wessel Witbreuk, tot stand gekomen omdat Burak Babuloglu en diezelfde Witbreuk goed druk zetten, werd binnen een paar minuten weer ongedaan gemaakt. Een vlammend schot van Omar Ramdani zette de partijen weer op gelijke hoogte. En zo bleef het gelijk op gaan.

EVV bleek een prima voetballende tegenstander, die in niets meer deed denken aan de vervelende ontregelmachine van weleer. De behendige aanvallers van de Limburgers bezorgden HSC'21 flink wat werk. Maar ook HSC'21 kwam af en toe tot gevaar. De belans werd kort voor tijd verstoord toen Kelvin Veensma in de fout ging in het strafschopgebied. De thuisclub zwijnde, omdat Bob Vankan de toegekende strafschop tegen de buitenkant van de paal schoot. Geen 1-2 dus, maar uiteindelijk zelfs 2-1, na een goed uitgevoerde counter in blessuretijd. Via Diego van der Weide en Bas ter Hogt werd de vrijstaande Bas Postma gevonden die het Scholtenhagen liet ontploffen.

Opstelling HSC'21: Brammer, Vensma, Grondman, Derksen, Engberink (80. Boelema), Babuloglu, Screever (69. Schutte), Bas ter Hogt, Van der Weide, Witbreuk, Ottink (72. Postma). Toeschouwers: 500. Man of the Match: Wessel Witbreuk.