Scheidsrechter

N.Tunnissen

Accommodatie

Onbekend

HSC'21 was zondag in Dongen bezig aan een prima wedstrijd, totdat het niet lang voor rust met tien man verder moest na een rode kaart voor Maikel Boelema. De snelle 1-0 die daarna volgde was de nekslag voor HSC'21.

HSC'21 kwam in Brabant prima voor de dag tegen Dongen en was zeker niet minder dan de thuisclub. Dat beeld veranderde na 38 minuten, toen Maikel Boelema rood kreeg voor het neerleggen van een doorgebroken speler.  Buiten het strafschopgebied weliswaar, maar scheidsrechter Tunnissen gaf toch een strafschop. Die werd gekeerd door Jeffrey Brammer, maar die opsteker werd al snel teneit gedaan, doordat Mitchel van der Stappen niet veel later toch de 1-0 aantekende.

Dat was teveel van het goede voor HSC'21, dat na rust niet meer in de wedstrijd kon komen met een mannetje minder. Dongen speelde de wedstrrijd volwassen uit en liep uiteindelijk nog uit naar een wat al te geflatteerde 4-0 zege.