Scheidsrechter

M.Vos

Accommodatie

Onbekend

Weer won HSC'21 op overtuigende wijze een thuiswedstrijd. Terwijl er buitenhuis nog geen punt werd gepakt, werd zondag JVC Cuijk, net als twee weken eerder Hercules, met duidelijke cijfers verslagen: 3-0.

HSC'21 speelde een uitstekende wedstrijd, legde een grote hoeveelheid mooie aanvallen op de mat, maar mocht het zich wel aanrekenen dat het zo lang duurde voordat de wedstrijd beslist was. Pas in de 66e minuut rondde Bas ter Hogt een knappe aanval af voor de 2-0, waarmee JVC Cuijk op de knieën gedwongen was. Daarvoor waren er al talloze kansen geweest om eerder te scoren, maar de HSC'ers zochten het doel nogal eens op een plek waar het niet stond. Dat had vervelend af kunnen lopen, omdat de bezoekers bij een van de spaarzame kansen de paal raakten.

Na 25 minuten had topscorer Wessel Witbreuk met een schot van afstand de score geopend. Het was nogmaals Bas ter Hogt die verantwoordelijk was voor de eindstand. Na een fraaie solo van Stef Ottink tikte hij de bal achter het standbeen langs de Cuijkse doelman.

Nog voor de openingstreffer was er vervelend voorval, waarbij Caglar Uguz bij een botsing even buiten westen raakte. Hij werd in de opgetrommelde ambulance onderzocht en kon daarna gelukkig op eigen kracht weer plaats nemen op de reservebank. De wedstrijd lag daardoor enige tijd stil, maar dat deerde HSC'21 niet. Kort daarna opende Witbreuk de score en speelde HSC'21 een van de betere wedstrijden van het seizoen.

Opstelling: Brammer, Caglar Uguz (18. Boelema), Grondman, Derksen, Engberink, Babuloglu, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Van der Weide (85. Hanna), Witbreuk (87. Katier), Ottink. Man of the Match: Bas ter Hogt. Toeschouwers: 370.