Scheidsrechter

M.te Hennepe

Accommodatie

Onbekend

Twee wonderbaarlijke doelpunten kort voor rust, maakte de uitwedstrijd tegen GOES al halverwege tot een kansloze missie. Met een dikke nederlaag op zak en ongunstige uitslagen op de andere velden keerde HSC'21 terug van de eerste officiële wedstrijd ooit in Zeeland.

Bij GOES werd de wedstrijd vooral gezien als het duel tussen de nummers 1 en 2 van de derde periode. Voor HSC'21 staat nog altijd vooral het veilig spelen op de eerste plaats. Het duel kwam wat meoizaam op gang, maar werd opengebroken door een ongelukkige strafschop. Van dichtbij werd de bal tegen de arm van Mark Engberink geschoten, maar scheidsrechter Te Hennepe was onverbiddelijk: penalty en de 1-0.

Met twee beauty's in de laatste vijf minuten  voor rust was het duel daarna al snel gespeeld. Hiep Nguyen schoot eerst een vrije trap fantastisch in de kruising, waarna Erwin Franse met een volley vanuit de hoek van het strafschopgebied een "Van Bastentje" deed. Na rust werd het allemaal nog erger voor HSC'21. GOES kon nog twee keer scoren, waarna HSC'21 eindelijk ook op het scorebord verscheen. Daarvoor had het wel de hulp nodig van Jesse Bank, die de bal nogal potsierlijk achter zijn eigen doelman Meulmeester schoot.

Opstelling: Brammer, Veensma, Grondman, Derksen, Engberink, Babuloglu, Cenk Uguz, Schutte, Van der Weide (66. Szolga), Witbreuk (66. Postma), Ottink.