Datum

29 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

HSC'21 is er niet in geslaagd één of meer punten over te houden aan de lastige uitwedstrijd tegen EVV. Ondanks een vroege voorsprong en een rode kaart voor de Limburgers trok de thuisclub aan het langste eind: 2-1.

Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor HSC'21.  Tom Veldhuis was al twee keer gevaarlijk geweest, voordat hij na een kwartier de bal veroverde en Bas Postma op doelman Vercruysse afstuurde. Postma omzeilde de goalie handig en tikje beheerst binnen. Omdat de doelpunten bij de wedstrijden van EVV dit seizoen weer schaars zijn leek dat de opmaat voor een mooie middag, maar dat pakte anders uit. EVV herstelde zich goed en stond zeven minuten later alweer op gelijke hoogte, toen Rick Geenen uit een hoge voorzet de bal binnen kon werken.

Ook daarna ging het spel op en neer, maar verdere grote kansen bleven uit. Tien minuten na rust besliste EVV het duel. Chefrino Eind zette Jeremy Lemmens aan het werk en die slingerde zich behendig door de HSC-defensie en schoot raak: 2-1. Nadat Roumen halverwege de tweede helft tegen zijn tweede gele kaart op liep, leek HSC'21 toch weer te mogen hopen op een goed resultaat, maar opnieuw bleek dat het niet altijd uitmaakt of je tegen tien of elf spelers speelt.

Hoewel EVV zeker niet meer zo vervelend defensief speelt als in het verleden, beheerst het team het dood maken van een wedstrijd nog altijd. HSC'21 zette wel druk, maar het was EVV dat al counterend de betere kansen kreeg. Alleen Joost Screever was met een hard schot nog dicht bij de gelijkmaker, maar voor de tweede wedstrijd op rij moest HSC'21 genoegen nemen met een nederlaag.

Opstelling HSC'21: Brammer, Van Dijk, Grondman, Caglar Uguz, Engberink (28. Van Ek), Screever, Tom Veldhuis (57. Erwin Nieuwboer), Bas ter Hogt, Tom ter Hogt, Postma, Visschedijk (70. Spanjaard). Toeschouwers: 200