Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Haaksbergen 25 november 2017,

JO19-3 nam het deze zaterdag op tegen WVV'34 JO19-2. JO19-3 had het in het begin lastig met de tegenstander die vooral op het middenveld beter was. Daarnaast vond JO19-3 het lastig om de combinaties te vinden. Hierom was het dan ook wachten op de 0-1 en die viel dan ook naar ruim een kwartier. Op dat moment was het ook tijd voor een wissel en was JO19-3 wakker geworden van de 1e tegengoal in het vierde opeenvolgende competitieduel. Vanaf dit moment werd daarnaar dan ook bijna alleen nog maar de goal van WVV'34 bestormt en dit resulteerde mede dankzij niet al te best keeperswerk met rust al tot een 4-1 voorsprong die na rust nog uit mocht lopen tot 8-1. Topscorer Jochem had niet zijn beste dag en wist geen van de acht doelpunten te maken. Second topscorer Bram Plas was aan de beurt om te vlaggen en bleef daarmee ook droog staan. Voor Joppe en Rick was het een goede voorbereiding voor de wedstrijd een dag later bij HAZEE 6. Volgende wedstrijd zal uit tegen plek 10, SP Lochem zijn op 2 december. Tevens zal dit de laatste uitwedstrijd zijn voor de winterstop.