Accommodatie

Onbekend

Opstelling HSC '21 JO19-3

Lochem 2 december 2017,

Voorafgaand aan de wedstijd liep niet alles zoals het zal moeten lopen. Zo bleef keeper Rens ziek thuis en had centrale verdediger Lars een blessure opgelopen. JO19-3 begon echter toch beter aan de wedstrijd dan de tegenstander en de 0-1 viel dan ook al snel en terechtl. Ook in het vervolg bleef de goal van Lochem veel bestormt worden en had de verdediging en keeper Rick weinig te doen. Mede dankzij niet altijd even goed samenspel viel in het eerste half uur alleen nog maar de 0-2. Na dit 1e half uur begon JO19-3 toch wat meer samen te spelen en dit resulteerde dan ook nog in een 0-6 rust stand.

Na rust werd het samenspel echter weer wat minder en werd in het begin van de 2e helft de uitslag niet veel verder uitgebouwt en stond er naar deze driekwart wedstrijd een 0-9 op het scorebord. Daarna liet de tegenstander echter de koppen steeds meer hangen en kon JO19-3 de uitslag snel verder opbouwen tot 0-17. Dit ondanks een onnodige gele kaart die werd gepakt door Nick wegens zeuren op de scheidsrechter. Op het eind zorgde Lochem nog wel voor enig succes in hun thuisduel door een lange bal naar voren goed af te werken en de keeper van de  tweede helft, Bram de Rouw, te verschalken. Zo kwam er een einduitslag van 1-17 op de borden. Volgende week is Vorden/Ratti de tegenstander die bij ons op bezoek komt. Een team dat een stuk hoger staat in de competitie en dus zeker niet onderschat moet worden.