Tweede pakt vierde zege op rij - HSC'21

Tweede pakt vierde zege op rij

HSC '21 2

2 - 1

Wilhelminaschool 2 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

19 februari 2023 11:15

Scheidsrechter

J.C. Rodriquez

Accommodatie

Sportpark Groot Scholtenhagen

Het tweede elftal won afgelopen zondag thuis van Wilhelminaschool 2. Door deze vierde opeenvolgende zege is de ploeg inmiddels opgeklommen naar de vierde plek op de ranglijst. Smetje op de overwinning was het uitvallen van Thomas Malnoe met een schouder- en sleutelbeenblessure.

 

Het tweede had het de eerste helft lastig met de goed voetballende gasten. De bezoekers beschikten over een aantal technisch goed onderlegde spelers en de voorsprong na ruim 10 minuten was niet geheel onverdiend. Vlak daarna verzuimde Wilhelminaschool zelfs de 0-2 te scoren. Het tweede kon maar moeilijk tot kansen komen. Een tweetal goede passes van Remon Masselink werd helaas niet op waarde geschat. Toen diezelfde Remon Masselink met geel naar de kant moest en de thuisploeg een man minder op het veld had, wist het wel het gaatje te vinden. Daniel Timmer, wie anders, kwam alleen voor de  keeper, omspeelde deze en schoof de 1-1 ruststand binnen.

 

Al snel na de hervatting schoot Ruud Schepers de 2-1 binnen. Er volgde een tweede helft met kansen over en weer waarbij ook Kay Keereweer zich een aantal keren wist te onderscheiden. Gescoord werd er niet meer. Dat had op de valreep wel gekund toen de thuisploeg een makkelijk gegeven strafschop mocht nemen. De panenka van Daniel Timmer verdween echter over het doel. Uiteindelijk mocht het de pret niet drukken. Met 19 uit 11 heeft het tweede zich bovenin de middenmoot weten te nestelen.

 

Het tweede is zondag a.s. vrij en speelt op zondag 5 maart thuis tegen Sp. Neede 3, aanvang 11.15 uur.

HSC,’21 2 – Wilhelminaschool 2    2-1 (1-1)

    1. Daniel Timmer

2-1 Ruud Schepers

 

Opstelling: Kay Keereweer, Donny Lefers, Patrick Noordink, Roy Winkelhuis, Patrick Heemink, Rick Steenbergen,  Thomas Malnoe, Remon Masselink, Daniel Timmer, Tim de Groot en Robin van Luinen

Wissels:   Ruud Schepers, Matthijs Dijkhuis en Nick ter Haar

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!