Tweede opnieuw fors onderuit tegen Twenthe - HSC'21

Tweede opnieuw fors onderuit tegen Twenthe

v.v. Twenthe 3 (zon)

5 - 0

HSC '21 2 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

5 april 2023 20:00

Scheidsrechter

S. van den Dungen

Accommodatie

Sportpark 't Piep Willem
Gruttostraat 46 /46A
7471ES
GOOR
tel. 0547-275295

Het tweede elftal ging afgelopen woensdag net als twee weken terug fors onderuit tegen het hooggeplaatste Twenthe 3. Was de ploeg uit Goor in Haaksbergen met 0-4 te sterk, in eigen huis bleef de ploeg met 5-0 aan de goede kant van de score. Door deze nederlaag vindt de ploeg van leider Glenn Keizers zich na 6 overwinningen, 2 remises en 8 nederlagen met 20 uit 16 terug in een niemandsland onderaan de middenmoot.

 

Onder frisse omstandigheden waren in Goor de verhoudingen direct duidelijk. De thuisploeg heerste en het tweede plooide zich terug. Het tweede kon gisteren een beroep doen op invaller doelman Stan Onland, rechtsback Mark van Hummel en middenvelder Jorn ter Huurne. Zij kweten zich allen prima van hun taak. Al na 2 minuten stond de 1-0 op het bord. Een cornerbal kon niet goed verwerkt worden waarna gedecideerd de openingstreffer werd aangetekend. In de loop van de eerste helft herstelde het tweede zich enigszins en slaagde erin een aantal keren gevaarlijk door te komen. Vooral via de ruimte die Mark van Hummel op rechts kreeg. Net nadat na een slippertje van Tim de Groot de 2-0 was gescoord, kreeg Ruud Schepers de kans alleen voor de doelman de aansluitingstreffer aan te tekenen. Een verdediger kon net op tijd ingrijpen.

 

Na de thee viel al snel de 3-0. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. Het tweede kreeg zelf ook een aantal mogelijkheden, raakte nog de paal, maar wist niet te scoren. Dat deed de thuisploeg aan de andere kant wel nog twee keer zodat met een 5-0 nederlaag de douche werd opgezocht.

 

Het tweede speelt nog 4 wedstrijden dit jaar, het moet nog op bezoek bij virtueel koploper GFC 2 en middenmotor Wilhelminaschool 2, terwijl de onderste twee ploegen Bentelo 4 en het nog puntloze Avanti W 4 nog op bezoek in Haaksbergen komen.

vv Twenthe 3 - HSC’21 2     5-0 (2-0)

 

Opstelling: Stan Onland, Mark van Hummel, Donny Lefers, Tim de Groot, Patrick Heemink, Martijn Noordink, Jorn ter Huurne, Remon Masselink, Matthijs Dijkhuis, René Aellerinck en Ruud Schepers

Wissels: Rick Steenbergen en Daniel Timmer

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!