Tweede wint laatste wedstrijd voor de winterstop - HSC'21

Tweede wint laatste wedstrijd voor de winterstop

Avanti W. 4

1 - 3

HSC '21 2 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

11 december 2022 10:00

Scheidsrechter

R.P.E. Pahlplatz

Accommodatie

Sportpark Het Zoutendijk
Gronausestraat 846
7534AM
ENSCHEDE
tel. 053-4613866

Het tweede elftal won afgelopen zondag op bezoek bij hekkensluiter Avanti W 4 met 1-3 en sloot daarmee de eerste competitiehelft af. Door deze overwinning kreeg de ploeg van Glenn Keizers de aansluiting met de middenmoot. Na 3 overwinningen, 1 remise en 4 nederlagen staat de teller nu op 10 punten uit 8 wedstrijden.

 

Onder frisse omstandigheden nam het tweede direct het initiatief. De ploeg zette vroeg druk en de gastheren hadden moeite de opbouw te vinden. Lukte dat wel dan was dat vaak via de goedgemutste spits, waar ook het meeste gevaar vandaan kwam. Sterker nog; bij de eerste echte kans was deze van 16 meter direct doeltreffend. Het tweede moest en ging op jacht naar de gelijkmaker. Die kwam er via Daniel Timmer, die eerst nog na een mooie pass van Martijn Noordink alleen voor de doelman net naast had gemikt. Een vrije trap bij de tweede paal was wel aan de spits besteed, koppend vloog de bal in de lange hoek binnen. Niet lang daarna zette Daniel Timmer Ruud Schepers alleen voor de doelman. Deze omspeelde de goalie en schoot via de grijpgrage armen van die doelman de 1-2 binnen.

 

Na de rust wilde het tweede snel het verschil maken maar verzandde veelal in goede bedoelingen. Kansen waren er wel en ook de thuisploeg liet zich een aantal keren gelden. Vlak voor tijd ontstond een scrimmage voor het doel van Kay Keereweer en met vereende krachten werd de gelijkmaker voorkomen. Kort daarop besliste een vlotte aanval de wedstrijd. Ruud Abbibk gaf de voorzet op maat, Daniel Timmer hoefde maar in te tikken en deed dat dan ook: 1-3. Punten in de knip!

 

Na de winterstop start het tweede op 22 januari met de uitwedstrijd tegen Twenthe 3.

 

Avanti W. 4 - HSC’21 2               1-3 (1-2)

  1. speler Avanti W
    1. Daniel Timmer
    2. Ruud Schepers
    3. Daniel Timmer

Opstelling: Kay Keereweer, Donny Lefers, Patrick Noordink, Roy Winkelhuis, Patrick Heemink, Martijn Noordink, Rick Steenbergen, Ruud Abbink, Ruud Schepers, René Aellerinck en Daniel Timmer

Wissels: Remon Masselink, Thomas Malnoe en Matthijs Dijkhuis

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!