tweede komt nipt tekort tegen GFC 2 - HSC'21

tweede komt nipt tekort tegen GFC 2

HSC '21 2 (zon)

1 - 2

GFC 2 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

4 december 2022 11:15

Scheidsrechter

B. Ditzel

Accommodatie

Sportpark Groot Scholtenhagen

Het tweede elftal verloor afgelopen zondag thuis tegen het hooggeplaatste GFC 2 nipt met 1-2. Hoewel de gasten een overwicht hadden, was een nederlaag niet nodig geweest, zeker in de slotfase had het tweede uitzicht op een puntje.

 

Onder frisse omstandigheden namen de gasten het initiatief. Gevaar ontstond vooral door de lange bal op de linksbuiten. Heel veel grote kansen wisten de gasten echter niet te creëren. Aan de andere kant had ook Daniel Timmer alleen voor de doelman de 1-0 op de schoen. Balverlies en een snelle omschakeling van de gasten betekende toch de 0-1. Met die stand gingen de ploegen rusten.

 

Na de thee bleef het tweede in de wedstrijd. Een slippertje achterin betekende echter wel de 0-2. Het tekent voor de ploeg van Glenn Keizers dat het niet opgaf. Kansen kwamen er ook. Een mooie voorzet van Daniel Timmer werd door Remon Masselink binnen gewerkt en zo was het 10 minuten voor tijd zowaar 1-2. De thuisploeg ging één op één spelen, gaf daarmee de nodige ruimte weg, maar werd zelf ook nog een paar keer dreigend. De door de thuisploeg gewenste gelijkmaker viel helaas niet meer.

 

Komende zondag moet het tweede nog aan de bak, daarna is er winterstop.

 

HSC’21 2 – GFC 2              1-2 (0-1)

1-2 Remon Masselink

Opstelling: Kay Keereweer, Donny Lefers, Patrick Noordink, Tim de Groot, Patrick Heemink, Remon Masselink, Thomas Malnoe, Martijn Noordink, Daniel Timmer, René Aellerinck en Matthijs Dijkhuis

Wissels: Rick Steenbergen, Robin van Luinen en Ruud Schepers

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!