tweede fors onderuit - HSC'21

tweede fors onderuit

HSC '21 2 (zon)

1 - 6

Sp. Neede 3 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

5 maart 2023 11:15

Scheidsrechter

J.C. Rodriquez

Accommodatie

Sportpark Groot Scholtenhagen

Het tweede elftal verloor afgelopen zondag na 4 opeenvolgende zeges duidelijk met 1-6 van Sp. Neede 3 dat langzaam weer op de weg terug lijkt. De ploeg van Glenn Keizers moet hierdoor noodgedwongen even een pas op de plaats maken.

 

Het tweede kon de eerste 20 minuten nog redelijk gelijke tred houden met de gasten. Er waren kansjes over en weer en in niets leek een forse afstraffing aanstaande. Hoe anders zou het lopen. Halverwege de eerste helft opende Neede de score en voor de thuisploeg er goed en wel erg in had stond de 0-4 ruststand op het bord.

 

Na de thee probeerde het tweede het wel. Echt terug in de wedstrijd komen bleek echter een brug te ver. Ruud Schepers, veel scorend de laatste weken, wist het net nog wel te vinden, door ook nog 2 treffers van de bezoekers stond er uiteindelijk een ontluisterende 1-6 op het wedstrijdformulier.

 

Het tweede speelt op zondag 12 maart uit tegen FC Eibergen 3, aanvang 9.15 uur. Kans op eerherstel!

HSC,’21 2 – Sp. Neede 3    1-6 (0-4))

1-5 Ruud Schepers

 

Opstelling: Kay Keereweer, Donny Lefers, Patrick Noordink, Tim de Groot, Patrick Heemink, Remco Ottink, Remon Masselink, Ruud Schepers, Daniel Timmer, Matthijs Dijkhuis en Martijn Noordink

Wissels: Rick Steenbergen en Robin van Luinen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!