Tweede elftal start met zege na winterstop - HSC'21

Tweede elftal start met zege na winterstop

Haaksbergen 2 (zon)

2 - 4

HSC '21 2 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

5 februari 2023 10:30

Scheidsrechter

W.J. ter Braak

Accommodatie

Sportpark Scholtenhagen VVH
Scholtenhagenweg 44
7481VP
HAAKSBERGEN
tel. 053-5722959

Het tweede elftal won afgelopen zondag op bezoek bij VV Haaksbergen 2 de eerste wedstrijd na de winterstoop. Net als in de thuiswedstrijd kwam het tweede al binnen 2 minuten achter, ook nu konden uiteindelijk door een 4-2 zege 3 punten worden bijgeschreven. Door deze overwinning heeft de ploeg van Glenn Keizers een plekje in de middenmoot gevonden. Na 4 overwinningen, 1 remise en 4 nederlagen staat de teller nu op 13 punten uit 9 wedstrijden.

 

Onder frisse omstandigheden en op een zwaar bespeelbaar veld had het tweede het voor rust lastig. Invaller doelman uit de jeugd Hidde Noordink (hij verving de afwezige Kai Keereweer) kende een lastige start maar keepte verder een puike partij. Toch moest hij al na 2 minuten capituleren toen de rechtsbuiten hard inschoot en hij de bal onder zich door zag gaan: 1-0. Een slippertje van de verder goed spelende Patrick Noordink leidde al snel de 2-0 in en een horrorscenario leek zich af te tekenen. De gastheren konden echter verder niet overtuigen en vlak voor de thee was het tweede door een kopbal van Daniel Timmer voor het eerst dreigend. Met 2-0 gingen de ploegen aan de thee.

 

Het tweede had niet lang nodig om na de hervatting de boel om te draaien. Binnen een minuut tekende de diep gestuurde Daniel Timmer koeltjes voor de aansluitingstreffer, vlak daarna was Donny Lefers uit de rebound na een cornerbal met een fraaie omhaal doeltreffend: 2-2. Beide spelers met een verleden op die kant van het Scholtenhagen voelden zich prima thuis afgelopen zondag. Dat bewezen ze op het uur. Een mooie diepe bal van Donny Lefers net achter de verdediging werd keurig gecontroleerd en even koeltjes afgewerkt door Daniel Timmer. Binnen een kwartier was de achterstand omgezet in een 2-3 voorsprong. In het vervolg had het tweede niet heel veel meer te vrezen van de thuisploeg en speelde het duel koeltjes uit. Ruud Schepers scoorde uit een rebound na een poging van afstand van Daniel Timmer nog voor de 2-4 en zorgde daarmee voor de kers op de taart.

 

Vermeldenswaardig was dat de goed leidende scheidsrechter en Hoevenaar Wilfried ter Braak in de slotminuten een charge van Patrick Noordink met de mantel der liefde bedekte. Beide ploegen hadden daar vrede mee. Een gele kaart was ook te veel geweest, die had meer gepast bij de ‘uitglijder’ van Donny Lefers voor de thee.

 

Het tweede speelt nu na 3 wedstrijden thuis en 6 uit eerst komende weken twee keer thuis. Zondag a.s. is FC Suryoye-Mediterraneo 3 te gast, een week later komt Wilhelminaschool 2 op bezoek, aanvang beide keren 11.15 uur.

 

vv Haaksbergen 2 - HSC’21 2               2-4 (2-0)

  1. speler vv Haaksbergen
  2. speler vv Haaksbergen
    1. Daniel Timmer
    2. Donny Lefers
    3. Daniel Timmer
    4. Ruud Schepers

Opstelling: Hidde Noordink, Nick ter Haar, Donny Lefers, Patrick Noordink, Remco Ottink, Rick Steenbergen, Remon Masselink, Bram Fokkink, Matthijs Dijkhuis, Daniel Timmer en Haiko ter Braak

Wissels:  Thomas Malnoe en Ruud Schepers

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!