Tweede pakt in extremis puntje in derby - HSC'21

Tweede pakt in extremis puntje in derby

HSC '21 2 (zon)

2 - 2

Bon Boys 3 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

2 april 2023 10:00

Scheidsrechter

J.C. Rodriquez

Accommodatie

Sportpark Groot Scholtenhagen

Het tweede elftal pakte afgelopen zondag op Derby Sunday in extremis een puntje tegen BonBoys 3. Daar werd in een bomvolle kantine na afloop echter niet lang over nagepraat. Gezelligheid troef, daar zorgden de vele aanwezigen en anders Hein van de Spitfires wel voor. Organisatie bedankt voor een mooi initiatief!

 

Onder frisse omstandigheden en voor tweede begrippen veel bezoekers ontspon zich een echte derby. Geen goed voetbal, wel strijd en kansjes over en weer. Voor de thee waren de beste kansen voor de thuisploeg. De paal, de lat en de doelman van de gasten stonden een treffer van het tweede in de weg. Ook HSC doelman Kay Keereweer keepte een puike pot en was overigens ook in de derde helft goed op dreef. Voor de rust werd er niet gescoord.

 

Hoe anders was dat na de hervatting. Nadat BonBoys eerst nog een dot van een kans had gemist, pakte het al snel de leiding. HSC had het lastig en moest uit een mooie directe vrije trap ook al snel de 0-2 slikken. De bezoekers verzuimden daarna de wedstrijd te beslissen en zo beleef het tweede in een resultaat geloven. Al helemaal toen niet ver voor tijd Daniel Timmer de aansluitingstreffer binnen schoot. De thuisploeg ging één op één spelen en wist uit de rebound na een corner zelfs nog de 2-2 binnen te werken door Remon Masselink. Het was toch al zijn dag! Toen de kruitdampen waren opgetrokken konden beide ploegen met de remise wel vrede hebben.

 

Woensdag a.s. gaat het tweede op bezoek bij Twenthe 3, aanvang 20.00 uur.

HSC’21 2 – BonBoys 3    2-2 (0-0)

 

1-2 Daniel Timmer

2-2 Remon Masselink

 

Opstelling: Kay Keereweer, Donny Lefers, Rick Steenbergen, Tim de Groot, Robin van Luinen, Thom Busschers, Remon Masselink, Tim Horstink, Matthijs Dijkhuis, Daniel Timmer en Ruud Schepers,

Wissels: Patrick Heemink, Martijn Noordink, René Aellerinck en Remco Ottink

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!