2e verliest derby - HSC'21

2e verliest derby

Bon Boys 3 (zon)

2 - 1

HSC '21 2 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

13 november 2022 9:00

Scheidsrechter

M Natter

Accommodatie

Sportpark De Greune
Kolenbranderweg 11
7482SE
HAAKSBERGEN
tel. 053-5725121

Het tweede elftal verloor afgelopen zondag op bezoek bij plaatsgenoot BonBoys 3 met 2-1. En dat was zeker niet nodig geweest. De ploeg van Glenn Keizers begon goed, kreeg ook kansen, maar vergat zichzelf te belonen. De gastheren waren wat dat betreft doeltreffender.

 

Onder frisse omstandigheden trok het tweede de wedstrijd in de aanvangsfase naar zich toe. Matthijs Dijkhuis zag zijn schot al snel naast gaan en na een mooie assist van Ruud Schepers wist Daniel Timmer alleen voor de doelman het net net niet te vinden. Langzaam deed ook de thuisploeg van zich spreken en na ruim een half uur betekende een mooi uitgespeelde aanval de 1-0. Na de thee moest het tweede op jacht naar de gelijkmaker, maar kreeg het al snel de deksel op de neus na een vlotte tegenaanval: 2-0. Vlak daarna kreeg BonBoys een dot van een kans om de wedstrijd te beslissen maar faalde en liet HSC’21 leven. Wat heet! Na een door de doelman losgelaten vrije trap wist Remco Ottink in de rebound de 2-1 binnen te werken. Het tweede zette aan en sleepte er een slotoffensief uit. De gelijkmaker zat er helaas niet meer in.

 

Komende zondag gaat het tweede op bezoek bij Twenthe 3 in Goor.

 

BonBoys 3 -HSC’21 2              2-1 (1-0)

2-1 Remco Ottink

Opstelling: Kay Keereweer, Donny Lefers, Patrick Noordink, Tim de Groot, Patrick Heemink, Martijn Noordink, Thomas Malnoe, Rick Steenbergen, Ruud Schepers, Daniel Timmer en Matthijs Dijkhuis

Wissels: Remco Ottink, Remon Masselink, René Aellerinck en Robin van Luinen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!