Scheidsrechter

P Heemink

Accommodatie

Sportpark Groot Scholtenhagen

Het tweede elftal startte  de competitie afgelopen zondag met een thuisduel met vv Haaksbergen 2. Na de beide nederlagen en dus uitschakeling in de beker wist de ploeg nu wel aan de goede kant van de score te blijven. In een aantrekkelijk duel boekte de ploeg een 4-2 zege.

Onder mooie omstandigheden en redelijk wat publiek ontspon zich een mooi duel. Binnen 5 minuten lag de bal al twee keer op de stip. Beide keren na hands en beide keren werd de penalty gedecideerd binnen geschoten, eerst door de gasten waarna Daniel Timmer de gelijkmaker aantekende. Diezelfde Timmer zorgde niet lang daarna voor de 2-1 in een fase waarin de thuisploeg de overhand had. De bezoekers kwamen langszij uit de rebound na een vrije trap en hadden daarna ook een groter spelaandeel. Toch kwam het tweede nog voor rust op voorsprong. Bram Fukkink kwam goed door en stiftte de 3-2 binnen. Na de thee moesten de gasten komen en kreeg de thuisploeg in de omschakeling de ruimte en ook de kansen, zonder deze te benutten. Alleen Martijn Noordink plaatste de bal met gevoel via de vingertoppen van de doelman in de bovenhoek: 4-2. In het vervolg werd er niet meer gescoord en kon de eerste  driepunter van het nog prille seizoen worden bijgeschreven.

Komende zondag gaat het tweede op bezoek bij FC Suryoye Mediterraneo 3 om de goede start een goed vervolg te geven.

HSC’21 2 – vv Haaksbergen 2      4-2 (3-2)

1-1 Daniel Timmer (p)

2-1 Daniel Timmer

3-2 Bram Fukkink

4-2 Martijn Noordink

Opstelling: Stan Onland, Remco Ottink, Patrick Noordink, Tim de Groot, Patrick Heemink, Maik van Sark, Bart Leferink, Bram Fukkink, Daniel Timmer, Rick Steenberg en Ruud Schepers

Wissels: Martijn Noordink, Robin van Luinen, René Aellerinck en Matthijs Dijkhuis