Tweede onderuit tegen Bentelo 4 - HSC'21

Tweede onderuit tegen Bentelo 4

HSC '21 2 (zon)

1 - 5

Bentelo 4 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

23 april 2023 10:00

Scheidsrechter

R.A. Hoffmann

Accommodatie

Sportpark Groot Scholtenhagen

Het tweede elftal ging vorige week zondag op veld 2 fors onderuit tegen Bentelo 4. Was uit nog een 2-3 zege geboekt, een overwinning zat er dit keer niet in.

 

Al na een minuut scoorde de uitploeg de 0-1, een stuiterbal verraste doelman Kay Keereweer. Het pleit voor de doelman dat hij zich in het verdere verloop goed herstelde en diverse uitstekende reddingen verrichte. In de tegenstoot maakte Ruud Schepers uit een voorzet van Daniel Timmer bijna gelijk, een uitstekende redding van de doelman voorkwam dat. Na een minuut of 20 scoorde Bentelo de 0-2. De bezoekers hadden de overhand, in de omschakeling was het tweede een aantal keren goed dreigend. Uit een identieke voorzet van Daniel Timmer werkte Ruud Schepers samen met een verdediger de 1-2 binnen en was het tweede terug in de wedstrijd. Helaas viel vlak voor de thee de 1-3.

 

Na de hervatting probeerde het tweede het wel maar binnen een kwartier stond er 1-5 op het bord en was de angel uit de wedstrijd. Die kabbelde vervolgens kampjes richting een vroeg eindsignaal. Beide ploegen hadden daar vrede mee.

 

Het tweede speelt nog 2 wedstrijden dit jaar, het moet op de laatste speeldag nog op bezoek bij koploper GFC 2  terwijl een week daarvoor op 14 mei het nog steeds puntloze Avanti W 4 nog op bezoek in Haaksbergen komt.

HSC’21 2 – Bentelo 4     1-5 (1-2)

 

1-2 Ruud Schepers

 

Opstelling: Kay Keereweer, Raymond Lenderink, Robin van Luinen, Tim de Groot, Patrick Heemink, Rick Steenbergen, Remon Masselink, Remco Ottink, Daniel Timmer, René Aellerinck en Ruud Schepers

Wissels: Thomas Malnoe en Dylan Volker

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!