Tweede verliest van koploper - HSC'21

Tweede verliest van koploper

HSC '21 2 (zon)

0 - 4

FC Eibergen 3 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

16 oktober 2022 11:15

Scheidsrechter

P Heemink

Accommodatie

Sportpark Groot Scholtenhagen

Het tweede elftal verloor afgelopen zondag thuis tegen koploper FC Eibergen 3 afgetekend met 0-4. Zo heel slecht speelde de thuisploeg niet, de gasten waren echter op alle fronten de betere. Een duidelijke nederlaag was daarom de niet onlogische uitkomst.

 

Onder mooie omstandigheden ontspon zich een fraaie wedstrijd. De gasten namen het initiatief, het tweede kwam er bij vlagen goed uit. In de buurt van de goal van FC Eibergen ontbrak echter de eindpass of de juiste richting. Die schoten op doel konden de doelman van de bezoekers niet verontrusten. Aan de andere kant hadden de gasten aan één benutte mogelijkheid genoeg om met een 0-1 voorsprong aan de thee te gaan.

 

Na de hervatting probeerde het tweede het wel maar kreeg al snel de deksel op de neus. Twee fouten werden afgestraft met twee tegentreffers als gevolg. Eerst werd een inspeelbal onderschept, vlak daarna leidde een snel genomen vrije trap tot balverlies. In het vervolg probeerde het tweede het nog wel, kreeg ook nog wel een goede schietkans via Tim de Groot maar slaagde er niet in te scoren. Het was aan doelman Kay Keereweer te danken dat FC Eibergen in de omschakeling niet verder uitliep dan de uiteindelijke 0-4.

 

Komende zondag en de weken erna heeft het tweede vrij. Zondag 13 november staat pas de eerste wedstrijd weer op de rol.

 

HSC’21 2  - FC Eibergen 2 0-4 (0-1)

Opstelling: Kay Keereweer, Remco Ottink, Patrick Noordink, Mathijs Lankheet, Patrick Heemink, Martijn Noordink, Rick Steenbergen, Remon Masselink, Daniel Timmer, René Aellerinck en Robin van Luinen

Wissels: Tim de Groot, Matthijs Dijkhuis, Donny Lefers en Ruud Schepers

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!