Opnieuw forse nederlaag tweede - HSC'21

Opnieuw forse nederlaag tweede

FC Eibergen 3 (zon)

6 - 0

HSC '21 2 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

12 maart 2023 9:15

Scheidsrechter

D. Wagendorp

Accommodatie

Sportpark De Bijenkamp
Rietmolenseweg 5
7151MD
EIBERGEN
tel. 0545-477372

Het tweede elftal verloor afgelopen zondag opnieuw met forse cijfers. Na de 1-6 tegen Sp. Neede 3 bleek ook FC Eibergen 3 een maatje te groot. De noodgedwongen pas op de plaats waar we vorige week over spraken, duurt nog even voort.

 

Het tweede kon in Eibergen de eerste 20 minuten nog redelijk gelijke tred houden met de thuisploeg. De broers ten Vregelaar waren op het laatst opgeroepen en speelden als linksback en spits een verdienstelijke partij. gasten. Er waren kansjes over en weer tot FC Eibergen halverwege de eerste helft de score opende. Daarna ging het hard. Twee keer wisten de gastheren te scoren waarmee de ploegen met 3-0 aan de thee gingen.

 

Na de hervatting probeerde het tweede het wel, maar het slaagde er niet in de betere thuisploeg te verontrusten. Met de regelmaat van de klok scoorde FC Eibergen nog drie keer en bepaalde daarmee de eindstand op 6-0. Extra tik voor de bezoekers was het uitvallen van aanvoerder Patrick Noordink met een spierscheuring. Samen met de al afwezige Thomas Malnoe zal hij voorlopig ook op het appel ontbreken.

 

Het tweede speelt op zondag 19 maart thuis tegen vv Twenthe 3, aanvang 11.15 uur.

FC Eibergen 3 - HSC’21 2    6-0 (3-0)

 

Opstelling: Kay Keereweer, Robin van Luinen, Patrick Noordink, Donny Lefers, Stefan ten Vregelaar, Rick Steenbergen, Remon Masselink, Ruud Schepers, Martijn Noordink, Jochem ten Vregelaar en Christian Leferink

Wissels: Remco Ottink en Patrick Heemink

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!