Tweede komt tekort tegen Sportclub Neede 3 - HSC'21

Tweede komt tekort tegen Sportclub Neede 3

Sp. Neede 3 (zon)

3 - 0

HSC '21 2 (zon)

Competitie

5e klasse 09

Datum

9 oktober 2022 11:15

Scheidsrechter

J.G.H. Wissink

Accommodatie

Sportpark 't Haantje
Kronenkamp 10
7161HE
NEEDE
tel. 0545-291545

Het tweede elftal verloor gisteren op bezoek bij Sp. Neede 3 met 3-0. Nadat vorige week bij FC Suryoye Mediteranneo 3 twee keer een voorsprong niet kon worden vastgehouden (2-2 door doelpunten van Christian Leferink en Daniel Timmer) betekende dat de eerste nederlaag van het nog prille seizoen.

 

Onder mooie omstandigheden en een mooie grasmat nam de thuisploeg het initiatief. Sp, Neede 3 was sterker en het tweede 2 moest terug maar stond goed. Veel kansen kregen de gastheren niet. De bezoekers moesten het hebben van een aantal spaarzame uitvallen maar wisten ook niet echt veel gevaar te stichten. Bij één van die kansen van het tweede, een vrije trap van de zijkant werd afgeslagen, sloeg de thuisploeg in de omschakeling toe: 1-0.

 

Na de thee kreeg het tweede aanvankelijk wat meer grip. Het kwam een paar keer gevaarlijk door, maar wist niet te scoren. Een ongelukkige actie van Mathijs Lankheet, die even later in een duel nog twee stifttanden kwijtraakte, leidde de 2-0 in. Kort daarop werd wegens aanvallen van doelman Kay Keereweer de 3-0 geannuleerd. De angel was uit de wedstrijd. Helemaal toen Patrick Noordink ongelukkig de bal in het eigen doel werkte en daarmee de 3-0 eindstand op het bord zette. Daar kon de poging op de lat van Donny Lefers helaas ook niets meer aan veranderen.

 

Komende zondag krijgt het tweede bezoek van FC Eibergen 3 dat samen met Sp. Neede 2 de ranglijst aanvoert met 9 uit 3. Het tweede staat met 4 uit 3 op de 5e plek.

 

Sp. Neede 3 - HSC’21 2   3-0 (1-0)

Opstelling: Kay Keereweer, Donny Lefers, Patrick Noordink, Tim de Groot, Mathijs Lankheet, Robin van Luinen, Rens van Doorn, Matijn Noordink,Remco Ottink, René Aellerinck en Ruud Schepers

Wissels: Daniel Timmer, Rick Steenbergen en Remon Masselink

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!