Tweede bekert niet door - HSC'21

Tweede bekert niet door

FC Suryoye-Mediterraneo 4 (zon)

2 - 1

HSC '21 2 (zon)

Competitie

Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 1 12

Datum

18 september 2022 12:30

Scheidsrechter

A Malki

Accommodatie

Sportpark Wesselerbrink Midden
Geessinkweg 244
7544RB
ENSCHEDE
tel. 053-4778003

Het tweede ging afgelopen zondag in de laatste poulewedstrijd voor de beker met 2-1 ten onder. Na de duidelijke 4-0 nederlaag bij Rietmolen 2 en de wedstrijd tegen BSC Unisson 2 thuis die niet doorging, ging de ploeg van Glenn Keizers op bezoek bij FC Suryoye Mediterraneo 4 uit. Plaatsing voor de knock out fase was al lastig en is nu een onmogelijkheid geworden.

 

Onder koude en regenachtige omstandigheden speelde het tweede een redelijke eerste helft. De thuisploeg had iets meer de bal en had in de spits die zich vaak liet inzakken haar gevaarlijkste man. Het tweede kwam er bij vlagen echter goed uit. Kansen waren er aan beide kanten en nadat Daniel Timmer al een kansje had gehad, stond hij vlak voor de thee op de juiste plek na een afgeslagen schot uit de tweede lijn. Met buitenkant rechts prikte hij de 0-1 in de lange hoek. Met die stand gingen beide ploegen rusten.

 

Na de pauze ging de thuisploeg op jacht naar de gelijkmaker. Die kwam al snel. Een vrije trap werd snel genomen en was Kay Keereweer die nog bij de paal stond te machtig, zeker ook omdat de bal nog net van richting werd veranderd. In het vervolg had het tweede het lastig en de mooie stift waaruit de 2-1 viel, was op dat moment niet onverdiend. In de laatste fase rechtte de ploeg de rug en drong het de gastheren terug. Kansjes kwamen er ook nog wel, gescoord werd er helaas niet meer.

 

De beker zit er hiermee al weer op. Zondag gaat het om het echie en start de competitie. Het tweede begint thuis tegen Haaksbergen 2 op het Scholtenhagen.

 

FC Suryoye Mediterraneo 4  - HSC’21 2          2-1 (0-1)

 

0-1 Daniel Timmer

Opstelling: Kay Keereweer,  Remo Ottink, Patrick Noordink, Donny Lefers, Patrick Heemink, Martijn Noordink, Christiaan Leferink, Robin van Luinen, Daniel Timmer, René Aellerinck en Matthijs Dijkhuis.

Wissels: Tim de Groot en Remon Masselink

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!