12 augustus 2017 15:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling HSC '21 1 (zon)

De voorlaatste oefenwedstrijd van het eerste elftal op bezoek bij Excelsior'31 eindigde in een gelijkspel: 1-1. Beide doelpunten vielen na rust en voor HSC'21 was Sjoerd Visschedijk trefzeker.

Opvallend aan de basisopstelling van HSC'21 was de aanwezigheid van Jordi Brinkman. De speler die de voorbereiding meemaakt als stagiair van het 2e elftal kwam de volle negentig minuten in actie. De rust werd bereikt met een 0-0 stand, maar de beste kansen waren voor rust voor de hoofdklasser uit Rijssen, die meermaals stuitte op Wouter Lankheet, die deze keer het doel mocht verdedigen.

Na rust nam Excelsior'31 via Hakim Ezafzafi de lieidng, maar binnen vijf minuten was het weer gelijk. Sjoerd Visschedijk schoof binnen op aangeven van Martijn Veldhuis. Beide spelers waren na rust in het veld gekomen.  Er werd in het tweedde bedrijf soweiso naar hartelust gewisseld. In de laatste twintig minuten mochten ook onder meer Mika Schrijver, Niels Exterkate en Koen Somhorst hun opwachting maken.

Basisopstelling: Wouter Lankheet; Kelvin Veensma, Job Derksen, Cagalr Uguz, Jordi Brinkman; Joost Screever, Jordi van Ek, Bas ter Hogt; Stef Ottink, Joost Exterkate, Annouar Fawzi.