Datum

6 september 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Ook voor het vierde elftal is de kop er weer af. Nadat in de zomermaanden al was doorgetraind begon het vernieuwde elftal vorige week met de bekerwedstrijden als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het op een groot aantal plaatsen gewijzigde elftal ging wisselend van start.

Vorige week zondag startte het vierde met een thuiswedstrijd tegen Sp. Eibergen 6. Op papier dan. Die ploeg was vervangen door het hoger spelende Sp. Eibergen 4 en dat elftal was een maatje te groot voor de gastheren. Voor rust stond de equipe van leiders Glenn Keizers en Daniel Wijlens goed en wist het de bezoekers nog redelijk van de goal te houden. Het bleef echter bij tegenhouden, kansen wist de thuisploeg zich bijna niet te creëren. Na een 0-1 stand bij de thee liep Sp Eibergen na rust uit naar een ietwat geflatteerde 0-5 eindstand.

Een week later ging het al een stuk beter. Op bezoek bij Sp. Rekken 4 domineerde het vierde de eerste helft. Met name Bram Fukkink was op dreef. De linksbuiten werd twee keer door René Aellerinck en nog een keer door Ruud Schepers vrij voor de doelman gezet en bleef drie keer ijzig koel: 0-3. Uit het niets kwam Sp. Rekken terug. Een ‘de Ligt-handsballetje’ leverde een strafschop op die werd benut en een minuut later kopte een aanvaller de 2-3 binnen. Na de pauze kwam de thuisploeg zelfs nog langszij maar toen kwam the moment of glory van Remco Ottink. Eerst kopte hij uit een vrije trap achterwaarts prachtig de 3-4 in de bovenhoek. En even later zette de gelegenheidspits zoveel druk dat bij een kort genomen doeltrap een verdediger van Sp. Rekken de bal pardoes achter zijn eigen doelman schoot. 3-5 en de wedstrijd gespeeld. Punten mee naar Haaksbergen.

Zondag a.s. speelt het vierde de laatste bekerwedstrijd thuis tegen Sp. Neede 3. Alleen bij een grote overwinning is de volgende knock-out ronde nog te bereiken. Eens kijken hoe graag het elftal door wil in de beker. Tot zondag.